Sururi Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzdaki her bireyin farklı bir kişiliğe sahip olduğu,topluma yapabileceği katkının da kendine özgü ve farklı olduğu inancını taşımaktayız.Öğrencilerin Kişilik gelişmelerine müdahale etmeden onlara saygı duyar,korur ve gözetiriz.Bütün çalışmaların odak noktasının öğrenci olduğu doğrusundan hareket ederek öğrencilere öğrenmesini öğretmeyi görev kabul ederiz.

Misyon: Kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra yaşadığı çevrede lider bir kişi olmak için gerekli donanıma sahip kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi ilke edinmiştir.

Başarılar:

Saatler: 09:00-15:10
Isınma: DOĞALGAZ
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 212 255 25 03

WEB - https://sururiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Süruri Mehmet Efendi Mh. Keramet Sk. Numara 21 Kasımpaşa Beyoğlu/İstanbul

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Şehir merkezi